Printed From:

Közeleg az antibiotikumok időszaka

Készüljön fel a többszörösen ellenálló probiotikum védelmével!

Az antibiotikumok a modern orvoslás nagy felfedezései között szerepelnek, hiszen olyan baktériumokkal képesek megküzdeni, melyek akár életveszélyes betegségeket is jelenthetnének az emberi szervezet számára – mint például a tüdőgyulladás, melyre korábban nem volt igazán hatékony orvosság. Az antibiotikumok bizonyos szempontból igazi csodaszerek: azon felül, hogy életet menthetnek, segítik csökkenteni a bakteriális fertőzések tüneteit, és gyorsítják a betegségekből történő felépülést is. Nem alkalmazhatók azonban olyan fertőzések esetén, melyeket vírusok okoznak – mint a nátha vagy az influenza; hiszen ilyenkor teljesen feleslegesen szednénk antibiotikumot, a gyógyulásunkat ezzel egyáltalán nem támogatjuk, csak feleslegesen terhelnénk szervezetünket a gyógyszerrel. Az antibiotikumok általában a bélben élő baktériumflórát támadhatják, ezért szedésének olyan mellékhatásai is lehetnek, mint például a hasmenés és a hányinger.

A bélflóra egy összetett, mikroorganizmusokból álló rendszer, melynek fontos szerepe van a kiegyensúlyozott emésztés és az immunrendszer támogatásában. A bélflóra nagyon érzékeny, működésének egyensúlya könnyen kibillenthető, hiszen végtelen sok kapcsolódási pont van az egyes folyamatok között – elég csak egyetlen kis változás, és máris borul a teljes rendszer működése. Ilyen változásokat hozhat egy antibiotikumos kezelés is, mely kibillentheti a bélflóra eredeti állapotát, így okozva kellemetlen mellékhatásokat a szervezetben.

Hogy mi lehet a megoldás, amikor az antibiotikumos kezelés miatt bélflóránk egyensúlya felborul? A probiotikumok igazoltan hatásosak az antibiotikumos kezelések okozta mellékhatások enyhítésére. A bélflóra védelmét szolgáló készítmények megelőzhetik annak antibiotikum okozta károsodását, helyreállítják annak egyensúlyát, így csökkentik a hasmenéses panaszok megjelenésének esélyét és hozzájárulnak a szervezet védekezőképességének növeléséhez.
És hogy milyen probiotikumot válasszunk?
Ismerje meg Ön is a többszörösen ellenálló, Normaflore probiotikum család előnyeit!

  1. Igazoltan ellenáll 14-féle antibiotikum hatóanyagnak;
    A korszerű, nem törékeny, műanyag tartályban kapható Normaflore probiotikum íztelen folyadék, mely önmagában is bevehető. Amennyiben szeretnénk, bármilyen nem alkoholos itallal is elkeverhetjük, így is könnyen bevehetjük. Ráadásul az egészséges bélflóra fenntartására már az antibiotikum kúra első napjától kezdve szedhető!
  2. Ellenáll az emésztőenzimeknek;
    A spóraforma ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így sértetlenül éri el a béltraktust, hogy közvetlenül ott fejtse ki hatását, ahol szükség van rá.
  3. Ellenáll a hőhatásoknak;
    Akár hideg gyümölcslébe vagy az iható hőmérsékletű teánkba is belekeverhetjük, alkalmazása ezáltal igen kényelmes és egyszerű.

Nem tudja eldönteni, a Normaflore termékcsalád melyik tagját válassza?

A gyermekek igényeihez igazított Normaflore belsőleges szuszpenzió már csecsemőkortól használható, amennyiben a család fiatalabb tagjairól szeretne gondoskodni!

Ha kifejezetten felnőttekre szabott segítségre van szüksége, válassza a Normaflore Max Instant belsőleges port, amely közvetlenül szájba önthető, víz hozzáadása nélkül. Napi egy tasak is elegendő a kívánt bélflóra védelem eléréséhez!

 

SAHU.BCL.18.10.0573 (2018. 11. 07.)

 

Utolsó módosítás dátuma: 2019.05.27.

Mi a Normaflore? Tájékozódhat az antibiotikum és probiotikumok kapcsolatáról, az antibiotikumok szedésének szabályairól. Ismerje meg, mi a bélflóra szerepe.