Printed From:

4-irányú védelem mindenkinek antibiotikum-kúra esetén

Az antibiotikum-kúrák gyors gyógyulást hozhatnak, de kellemetlen mellékhatásaikkal is számolnunk kell. A legfrissebb tanulmányok bebizonyították, hogy ezek a kezelések a bélflóra természetes szerkezetét változtathatják meg, hiszen a baktériumok és testünk között fennálló egészséges szimbiózist rombolják. Ráadásul nem elég, ha időlegesen felkészülünk ezekre a káros mellékhatásokra, mert a nem kívánt tünetek már az első antibiotikum tabletta bevétele után megjelenhetnek, de akár az is előfordulhat, hogy csak napokkal a kúra befejeztével tapasztaljuk őket, és kezelés hiányában hosszabb ideig is fennállhatnak.

Nem lehet tehát elégszer hangsúlyozni, hogy már az antibiotikum-kúra megkezdésekor fontos, hogy gondoskodjunk bélflóránk egészségéről, és preventív módon védekezzünk szükséges a szimbiózis megőrzéséért. A nem kívánt hasmenéses panaszok elleni megelőzésre a probiotikus készítmények kiválóan alkalmasak, melyekből napjainkban számos készítményt találhatunk a gyógyszertárak polcain, így kiemelten fontossá vált, hogy döntéseinket kellőképpen megalapozzuk. Szerencsére a valós, tudományos vizsgálatok által alátámasztott eredményeknek mindig hihetünk, ez megkönnyítheti választásunkat, így biztosak lehetünk abban, hogy egészségünk megfelelő védelem alatt áll majd.

A Normaflore probiotikum vény nélkül kapható gyógyszer, melynek hatásossága tudományos vizsgálatok által bizonyított. Ezért is jó alternatíva, ha a Normaflore-t választjuk, hiszen 4-irányú védelméről valós és megalapozott bizonyítékok állnak rendelkezésre.

Miért válassza a Normaflore probiotikumot?

Mert 4-irányú védelmet nyújt antibiotikum-kúra esetén!

 

 1. A Normaflore megelőzi az antibiotikum okozta bélflóra károsodást

  Ha időben gondoskodunk a Normaflore által nyújtott védelemről, akkor kúraszerű szedésével a Bacillus clausii védőréteget képez bélnyálkahártyánkon, mely nem engedi majd megtapadni a kórokozókat. Így előzhető meg a bélflóra károsodása, és kerülhetjük el azokat a szövődményeket, melyeket a megfelelő tápanyag-felszívódás hiánya okoz a szervezetben. Ne engedjük, hogy az antibiotikumos kezelés gyengítse bélflóránkat, kezdjük meg időben a Normaflore szedését!

 2. A Normaflore csökkenti a hasmenés kialakulásának esélyét

  A hasmenéses tünetek megjelenésének esélye a betegek beszámolói alapján körülbelül 5-25%-ra tehető antibiotikum-kúra esetén, mely vagy a kezelés alatt, vagy közvetlenül utána jelentkezik. A hasmenés a bélflóra károsodását jelezheti, ezért feltétlenül gondoskodnunk kell a megelőzésről. A Normaflore probiotikum az antibiotikum-kúra megkezdésével párhuzamosan, annak első napjától kezdve segíti a hasmenés kialakulásának elkerülését. Fontos, hogy a betegtájékoztatóban meghatározott napi adagolásban szedjük, így a tudományos vizsgálatok alapján hatékonynak bizonyuló Normaflore a legjobb segítség lesz a megelőzésben.

 3. A Normaflore hozzájárulhat a szervezet védekező-képességéhez

  Bélflóránk felel az immunrendszer működésének támogatásáért, ezáltal a szervezet védekező-képességére közvetlen hatással van. Éppen ezért különösen fontos, hogy bélflóránk egyensúlyának megóvásakor a lehető legkörültekintőbben járjunk el. A Normaflore probiotikum a bélflóra rendszerének támogatásán keresztül hozzájárulhat testünk védekező-rendszerének erősítéséhez is.

 4. A Normaflore helyreállítja a bélflóra egyensúlyát

  A Normaflore kúraszerű használatával segítjük bélflóránk egyensúlyának helyreállítását, hiszen ott a jótékony baktériumok szaporodni kezdenek, és ezzel párhuzamosan csökken a kórokozók száma is. A „jó baktériumok” hatására ráadásul a kórokozók nem tudnak megtapadni a bélnyálkahártyán, így az egyensúly képes helyreállni, és szerveztünk is megerősödhet.
  A Normaflore azért olyan hatékony, mert Bacillus clausii ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így épségben ér le a bélflórába, így képes éppen ott kifejteni jótékony hatását, ahol leginkább szükség van rá.

Ha az a cél, hogy egy antibiotikummal kezelt betegség után minél hamarabb újra önmaga lehessen, gondoskodjon időben a biztonságos és igazolt hatékonyságú probiotikum készítmény szedéséről, így védve meg szervezetét a kellemetlen mellékhatásoktól.

A legjobb eredmény elérése érdekében az antibiotikum-kúra első percétől kezdve szedjen a Normaflore-t, hiszen már egyetlen szem antibiotikum is felboríthatja a bélflóra értékes egyensúlyát.

Legyen szó ugyanakkor gyermekekről vagy felnőttekről, az antibiotikumok mellékhatásai senkit sem kímélnek, mindenki bélflórája gondoskodásra és oltalomra szorul. Ezért kortól és egyéb egyéni jellemzőktől függetlenül érdemes megadnunk testünk számára a klinikailag igazolt 4-irányú védelmet - a teljes egészségért.

A Normaflore-t mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!


SAHU.BCL.16.09.0340c
Lezárás dátuma: 2016.11.11.