Printed From:

4-irányú védelem mindenkinek antibiotikum-kúra esetén

Ha kezelőorvosunk javaslatára valamilyen betegség folytán antibiotikum-kúrát kell kezdenünk, érdemes felkészülnünk az esetleges kellemetlen mellékhatásokra.

Bélrendszerünk érzékeny struktúrája billiónyi baktériumot tartalmaz, melyek bélflóránkat alkotják. Az antibiotikumos kúrák azt a természetes szimbiózist változtatják meg, vagy éppen rombolják le, mely a bélbaktériumok és tulajdonosuk, az ember között addig működött. A bélflórában bekövetkező, ártalmas változások már az első antibiotikum tabletta bevétele után elkezdődhetnek és a kellemetlen tünetek azonnal, de akár napokkal a kúra befejezése után is jelentkezhetnek. Ezért kiemelten fontos, hogy már az antibiotikum-kúra megkezdésekor előre, preventíven gondolkodjunk és probiotikummal védekezzünk a káros hatások ellen a szimbiózis megőrzéséért.

Napjainkban olyan sok készítmény közül választhatunk a boltokban és gyógyszertárakban, hogy kiemelten fontossá vált, hogy döntéseinket kellőképpen megalapozzuk. Szerencsére a valós, klinikai vizsgálatok által alátámasztott eredményeknek mindig hihetünk, ez megkönnyítheti választásunkat. A Normaflore probiotikum vény nélkül kapható gyógyszer, melynek hatásossága klinikai vizsgálatok által bizonyított. Ezért is jó, ha a Normaflore mellett döntünk, hiszen 4-irányú védelméről komoly vizsgálatok állnak rendelkezésre.

Miért válassza a Normaflore probiotikumot?

Mert 4-irányú védelmet nyújt antibiotikum-kúra esetén!

  1. A Normaflore megelőzi az antibiotikum okozta bélflóra károsodást

Az antibiotikum-kezelés károsíthatja a normál bélflórát, mely számos kóros szövődménnyel járhat együtt. Az időben megkezdett Normaflore probiotikum kúraszerű szedése során megelőzheti az antibiotikum okozta bélflóra károsodást és így képes védeni szervezetünket az esetleges további problémáktól.

  1. A Normaflore csökkenti a hasmenés kialakulásának esélyét

Az antibiotikummal kezelt betegeknél 5-25% valószínűséggel jelentkezhet hasmenés, mely vagy a kezelés alatt vagy közvetlenül utána jelentkezik, és a bélflóra károsodását jelzi. Annak érdekében, hogy az önmagában is kellemetlen hasmenéses tünetek kialakulási esélyét csökkentsük, feltétlenül szedjünk Normaflore probiotikumot - az antibiotikum-kúra megkezdésével párhuzamosan, annak első napjától kezdve, a betegtájékoztatóban meghatározott napi adagolásban, a gyors gyógyulás érdekében.

  1. A Normaflore hozzájárulhat a szervezet védekező-képességéhez

A bélflóra kiemelt szerepet játszik az emberi immunrendszer működésében, ezáltal a szervezet védekező-képességére is komoly hatással van, tehát különösképp fontos, hogy megfelelő összetételéről potenciálisan gondoskodjunk. A Normaflore probiotikum a bélflóra rendszerének támogatásán keresztül éppen ezért hozzájárulhat testünk védekező-rendszerének erősítéséhez is.

  1. A Normaflore helyreállítja a bélflóra egyensúlyát

A Normaflore Bacillus clausii hatóanyaga ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így épségben leér a vastagbélbe és képes éppen ott kifejteni jótékony hatását, ahol szükség van rá. Kúraszerű használata elősegíti a bélflóra egyensúlyának helyreállítását.

Ha egy betegség után gyorsan talpra szeretne állni, akkor az antibiotikum-kúra teljes ideje alatt használjon igazolt hatékonyságú probiotikumot annak érdekében, hogy szervezetét megvédje az esetleges káros mellékhatásoktól.

A maximális hatás elérése érdekében jobb, ha az antibiotikum-kúra első percétől szedjük a Normaflore-t, hiszen ahogy a fentiekben is olvashattuk, egyetlen szem antibiotikum is képes felborítani a bélflóra értékes egyensúlyát.
Legyen szó ugyanakkor gyermekekről vagy felnőttekről, az antibiotikumok mindenki szervezetében kellemetlen mellékhatásokat okozhatnak, ezért kortól teljesen függetlenül érdemes megadnunk a klinikailag igazolt 4-irányú védelmet testünk számára a teljes egészségért.

A Normaflore-t mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.


SAHU.BCL.18.05.0279(2018.06.14)
.