Printed From:

Tippek a családi utazásokhoz

Mire is figyelj oda pakolásnál?

A legtöbb családban egy utazás kisebb fejvesztéssel egyenlő. Mindent bepakolni, mindenre gondolni, semmit sem otthon hagyni... 
Ha te vagy az a szerencsés, aki összeállítja a családi bőrönd tartalmát, most nyújtunk egy kis segítséget a csomagoláshoz.

Az alábbiak közül melyik pont igaz rád (vagy valamely családtagodra)? 

  1. Egzotikus helyre utazol;
  2. Szeretsz olyan újdonságokat kipróbálni, mint az ismeretlen összetevőjű ételek;
  3. Szereted az utcai árusok ételkínálatát kóstolgatni;
  4. Nem bírod ki jeges italok nélkül a nyaralást;
  5. Imádod azonnal kipróbálni a helyi jellegzetességeket, legyen szó akár hámozatlan gyümölcsökről vagy zöldségekről;
  6. Hajlamos vagy elfelejteni, hogy vizet csak palackozott üvegből fogyaszthatsz.

Ha a fentiek közül akár egyetlen pont is igaz volt, és utazni készülsz, fontold meg, hogy Normaflore-t is csomagolsz magaddal! Miért?

  • Egzotikus utazás során fokozott veszélye van a fertőzéses hasmenésnek. Ha nem akarod a nyaralást a négy fal között tölteni, gondoskodj a megelőzésről.
  • Ha hasmenésed van, bélflórád feltehetően támogatásra szorul. Ne hagyd, hogy felboruljon az egyensúly, segítsd bélflórád regenerálódását aktívan, probiotikummal, utazás alatt is.
  • Akut hasmenés esetén – megfelelő folyadékpótlás mellett – probiotikum használat ajánlott. Ahhoz, hogy a Normaflore-kúra megfelelően hasson, szedése 5-7 napig javasolt a hasmenés megjelenésének első napjától kezdve.

Ami a fogkefe mellett még biztosan elfér: a Normaflore probiotikum! Úti-patikádból ki ne felejtsd a Normaflore-t, mely hozzájárul a gyors gyógyuláshoz akut hasmenés esetén. Gyermekeknek a Normaflore Extra-t, míg felnőtteknek a Normaflore Max Instant-ot ajánljuk.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

SAHU.BCL.19.07.0303 (2019. 07. 15)

Utolsó módosítás: 2019.07.22.