Printed From:

Nem mindegy, kivel nyaral

Vigye magával a Normaflore Extrát, hagyja otthon a kínzó hasmenést!

Amikor végre igazán jó az idő, legszívesebben egész nap a szabadban lennénk. De ha nem tudjuk elhagyni a lakást, mert valamilyen fertőzéses hasmenés miatt a WC közelében kell maradnunk, a szabadtéri programoknak is búcsút inthetünk jó időre. Vagy mégsem?

Mi a megoldás? Normaflore Extra probiotikum!

Hasmenés esetén a gyomor kímélése és a tüneti kezelés nagyon fontos, de emellett a hasmenést kiváltó okról se feledkezzünk meg, szervezetünk regenerálódását aktívan segítenünk kell ahhoz, hogy hamarabb javuljon a helyzet. A hasmenéses tünetek csökkentésében és közérzetünk javításában természetes segítséget nyújt a Normaflore Extra már a hasmenés megjelenésének első napjától. Használd a különlegesen ellenálló Normaflore Extra probiotikumot, amit a bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti akut hasmenés kiegészítő kezelésére fejlesztettek ki. Bacillus clausii spóra hatóanyagának köszönhetően segíti a bélflóra helyreállítását, ezáltal felgyorsítja a gyógyulás folyamatát – melyhez nem kell mást tennünk, mint hogy pontosan betartjuk a betegtájékoztatóban írtakat. Amit nem lehet elégszer hangsúlyozni: a Normaflore Extra szedése 5-7 napig kúraszerűen javasolt, a hasmenés megjelenésének első napjától kezdve!

És hogy miért pont Bacillus clausii spóra?

A Bacillus clausii feltételezhetően a bél normál flórájához tartozó, igen ellenálló 4 baktériumtörzs alkotta hatóanyag. A spóraforma ellenáll a hőhatásoknak, gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így a probiotikum hatóanyaga károsodás nélkül éri el a béltraktust és ott átalakulva fejti ki hatását, ahol kell.

Fontos információ a közös, családi kikapcsolódáshoz:

Ha végre itt a nyár, és a jól megérdemelt szabadságunkat töltjük, ne engedjük, hogy egy fertőző hasmenés kedvünket szegje. Ne felejtsd ki a bőröndből a dupla hatóanyagtartalmú** Normaflore Extrát, akár egy családi nyaralásról, akár a gyerkőc tárborozásáról van szó, hiszen ilyen esetekben nagy segítség lehet.

**A Normaflore belsőleges szuszpenzióhoz képest.

SAHU.BCL.18.05.0293h (2018.07.03.)

 

 

Mikor szedjek probiotikumot? Antibiotikumos kezelés során, hasmenés, puffadás, hányinger, hasfájás esetén.