Printed From:

Hogyan fejti ki hatását a Normaflore probiotikum?

A probiotikumok segítik visszaállítani az egészséges bélflóra egyensúlyát. A Normaflore probiotikum baktériumalapú, tudományos vizsgálatokkal igazolt, gyógyszer minőségű probiotikum. A benne található egyedi, jótékony baktériumtörzsek különlegesen ellenálló spórái sértetlenül érik el a bélrendszert és ott aktív formává alakulva fejtik ki hatásukat.

 

Mitől egyedülálló a Normaflore probiotikum?

A Normaflore probiotikum ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így sértetlenül képes lejutni a bélrendszer alsóbb részébe is, hogy kifejtse hatását. A benne lévő probiotikus baktérium spórái a hőhatásoknak is ellenállnak egészen 50C°-g, ezért a gyártás, a tárolás, vagy az alkalmazás során bekövetkezett hőhatástól sem sérülnek, mindvégig megőrzik aktivitásukat. A Normaflore ellenáll 14-féle antibiotikum hatóanyagnak, ezért az egészséges bélflóra fenntartására már az antibiotikum kúra során is szedhető. A korszerű, nem törékeny, műanyag tartályban kapható Normaflore probiotikum íztelen folyadék, így bármilyen nem alkoholos itallal elkeverhető, könnyen bevehető. A Normaflore probiotikumcsalád tagjai között megtalálhatóak felnőttek, csecsemők és gyermekek számára megfelelő termékek is.

SAHU.BCL.18.05.0293a (2018.06.25.)

Mi a Normaflore? Hogyan fejti ki hatását? Hogyan szedjem? Kinek ajánlott? Milyen formában és hol kapható kapható? Olvassa el a betegtájékoztatót, vagy nézze meg a reklámfilmet! Tájékozódjon az antibiotikum és probiotikumok kapcsolatáról . Tájékozódjon termékeinkről és árainkról.