Printed From:

Hogyan fejti ki hatását a Normaflore probiotikum?

A probiotikumok gátolják a kórokozó mikroorganizmusok növekedését, és támogatják a hasznos baktériumok szaporodását, ezáltal hatékonyan és természetes módon védik, illetve állítják helyre a bélflóra egyensúlyát. A Normaflore probiotikum, az egyetlen, baktériumalapú, klinikai vizsgálatokkal igazolt, gyógyszer minőségű probiotikum a magyar piacon. A benne található egyedi, jótékony baktériumtörzsek különlegesen ellenállóak, sértetlenül érik el a bélrendszert és ott aktivizálódva fejtik ki hatásukat.

Mitől egyedülálló a Normaflore probiotikum?

A Normaflore probiotikum ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így élve képes eljutni a bélrendszer alsóbb részébe is, hogy kifejtse hatását. A benne lévő probiotikus baktérium a hőhatásoknak is ellenáll, ezért a gyártás, a tárolás, vagy az alkalmazás során bekövetkezett hőhatástól sem sérül, mindvégig megőrzi aktivitását. A leggyakrabban alkalmazott antibiotikumok nem pusztítják el, ezért az egészséges bélflóra fenntartására már az antibiotikum kúra során is szedhető.
A korszerű, nem törékeny műanyag ampullában kapható Normaflore probiotikum csak természetes hatóanyagokat tartalmaz. Az íztelen folyadék bármilyen itallal keverhető, könnyen bevehető. Felnőttek mellett csecsemők és gyermekek is szedhetik.

Mi a Normaflore? Hogyan fejti ki hatását? Hogyan szedjem? Kinek ajánlott? Milyen formában és hol kapható kapható? Olvassa el a betegtájékoztatót, vagy nézze meg a reklámfilmet! Tájékozódjon az antibiotikum és probiotikumok kapcsolatáról . Tájékozódjon termékeinkről és árainkról.