Printed From:

Hogyan használjam, hogy hatékony legyen?

Így szedd a Normaflore probiotikumot

Sokszor hallhatjuk háziorvosunktól, ismerőseinktől vagy akár a médián keresztül, hogy a probiotikumok szedése elengedhetetlenül fontos akkor, amikor antibiotikumos kezelés alatt állunk vagy valamilyen fertőzés következtében hasmenéstől szenvedünk.
De mégis mit jelent ez pontosan? Mire jó a probiotikum? Hogyan hat? Miért érdemes egyáltalán alkalmazni? Hogyan kell szedni, hogy elérjük a várt hatást? Tényleg olyan fontos lenne?
Számtalan kérdés merül fel a témával kapcsolatosan, a helyes válaszok megtalálására pedig a bélflóra védelem témaköre segít rávilágítani:

A bélflóra egy olyan rendszer, mely egészségünk egyensúlyáért felel, és bizonyos alapvető létfunkcióink akadálytalan működését támogatja, mint pl. az emésztőrendszer működése vagy az immunrendszer védelme, a vitaminok feldolgozása és termelése stb. A bélflóra károsodása súlyos  következményekkel is járhat, így a problémák megelőzése és az egyensúlyi állapot szükség szerinti helyreállítása kritikus pont egészségünk megőrzésében. Számos életvitelünkkel kapcsolatba hozható tényező károsíthatja bélflóránkat, de az antibiotikumok szedése is igen gyakori problémát jelent, hiszen ezek a szerek nem csak a káros baktériumokat pusztítják el szervezetünkben, de a bélrendszerben élő jótékony fajokat is.
A probiotikumok használata több mint egy évszázados múltra tekint vissza, hiszen ezen szerek segítségével normalizálható a bakteriális mikroflóra, valamint optimalizálhatóak a gyomor- és bélműködés folyamatai.

Klinikai vizsgálatok alapján a vény nélkül kapható Normaflore a többi probiotikumhoz képest is kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, így képes biztosítani a bélflóra védelmét.

4 + 1 fontos tanács a probiotikumok helyes szedéséhez:

 1. Antibiotikum kúra ideje alatt már az első naptól kezdve alkalmazzuk!
  Csak így biztosíthatunk teljes védelmet, és segíthetünk a normál bélflóra helyreállításában.
 2. Az antibiotikum kúra teljes ideje alatt használjunk probiotikumot!
  Fontos, hogy ne felejtsünk el egyetlen napot sem, hiszen az antibiotikum káros mellékhatásait csökkentenünk kell szerveztünk egyensúlyának megtartása érdekében. Ezáltal biztosítható a betegségből történő leggyorsabb felépülés.
 3. A probiotikumos kezelést az antibiotikum kúra lejártát követően legfeljebb egy hétig folytassuk!
 4. Az adagolást a betegtájékoztató szerint pontosan tartsuk be!
  Az adagolás függ az életkortól (felnőtt, gyermek, csecsemő) és a termék hatóanyagának mennyiségétől.
  Így megfelelő védelmet építhetünk bélflóránk rendszerében.

+1 tipp: Hasmenés esetén 5-7 napos használat is elegendő lehet a tünetek kezelésére, amennyiben a probléma csak akut jelleggel jelentkezik.

Hogyan hat?

 • Csökkenti a bélben a káros kórokozó baktériumok számát - melyek fertőzést és gyulladást okozhatnak – ezzel is segítve a normál bélflóra helyreállítását.

A Normaflore használatáról:

 • Hatékonyságát klinikai vizsgálatok bizonyítják.
 • Ellenáll a gyomorsavnak és emésztő enzimeknek, így sértetlenül éri el a bélflórát, ahol hatnia kell.
 • Bármilyen itallal bevehető, hiszen ellenáll a hőnek. Akár hideg gyümölcslébe vagy a forró teánkba is belekeverhetjük, alkalmazása ezáltal igen kényelmes és egyszerű.
 • A Normaflore szuszpenzió és Normaflore Extra, nem tartalmaz adalékanyagokat, tartósítószereket, mesterséges ízanyagokat, laktózt és felesleges kalóriát sem, így szinte minden táplálkozási forma és diéta esetében beilleszthető az étrendbe.
 • Szuszpenzió, kapszula és por formában is kapható, így a család minden tagja megtalálja a számára kényelmes probiotikus védelmet. Sőt, már a legkisebbeknek is megoldást nyújt, hiszen a 2mrd Bacillus clausiit tartalmazó belsőleges szuszpenzió már csecsemőkortól alkalmazható.

Mi a Normaflore? Hogyan fejti ki hatását? Hogyan szedjem? Kinek ajánlott? Milyen formában és hol kapható? Olvassa el a betegtájékoztatót, vagy nézze meg a reklámfilmet! Tájékozódjon az antibiotikum és probiotikumok kapcsolatáról. Tájékozódjon termékeinkről és árainkról.