Printed From:

Kiknek ajánlott a Normaflore probiotikum?

A Normaflore probiotikumok a család minden tagjáról gondoskodnak, már csecsemőkortól kezdve.

Szedése ajánlott már az antibiotikum kezelés első napjától, valamint vírusos illetve bakteriális eredetű hasmenés esetén a tünetek megjelenésekor.

Csecsemőknek, gyermekeknek, kismamáknak és időseknek egyaránt ajánlott a használata.

A csecsemők és kisgyermekek sok betegségre fogékonyabbak, mint az idősebb gyermekek vagy a felnőttek. Bizonyos esetekben elengedhetetlen az antibiotikumok használata, melyek gyakori mellékhatása lehet a hasmenés. Ráadásul a bélflórájuk is sokkal sérülékenyebb, ezért annak egyensúlya könnyebben felborul és gyakran lépnek fel hasi panaszok. Ezekben az esetekben ajánlatos probiotikumokkal segíteni a kicsik bélflóraegyensúlyának gyors visszaállítását.

A női szervezet számára egészen speciális időszakot jelent a várandósság ideje. Szerencsére a kismamák döntő többsége tisztában van azzal, hogy amit terhességük ideje alatt tesznek, hatással van gyermekük egészségére is. Ezért a terhesség és a szoptatás ideje alatt nagyon meg kell válogatniuk, hogy a fellépő panaszokat és tüneteket milyen módon kezeljék. A bélflóra károsodás következtében kialakuló panaszok, tünetek és a hasmenés tovább nehezíthetik ezt az időszakot, ezért lényeges, hogy a tünetektől mihamarabb megszabaduljanak és teljes energiával a gyermekre összpontosíthassanak. Természetes összetevői miatt a gyógyszer minőségű probiotikumokat a terhesség és a szoptatás ideje alatt is nyugodtan alkalmazhatják a kismamák, hogy megszüntethessék a bélflóra károsodása miatt kialakuló hasmenést, puffadást, hasfájást és hányingert.

Az idős korosztály immunvédekezése, mint a szervezet minden más funkciója, romlik. Az idősek rosszabb immunitásához hozzájárul, hogy különböző okok miatt táplálkozásuk nem mindig megfelelő. Mindezek együtt ahhoz is vezethetnek, hogy normál bélflórájuk is károsodik, a jótékony bélbaktériumok száma csökken. Ennek következtében, nagyobb eséllyel jelentkezhet náluk hasmenés, ezért náluk fokozattan ajánlatos a probiotikus készítmények használata!

SAHU.BCL.16.09.0340n (2017.07.20.)

Mi a Normaflore? Hogyan fejti ki hatását? Hogyan szedjem? Kinek ajánlott? Milyen formában és hol kapható kapható? Olvassa el a betegtájékoztatót, vagy nézze meg a reklámfilmet! Tájékozódjon az antibiotikum és probiotikumok kapcsolatáról. Tájékozódjon termékeinkről és árainkról.