Printed From:

Normaflore Max Instant 6 milliárd belsőleges por tasakban

A Normaflore Max Instant a Magyarország piacvezető probiotikum családjának legújabb tagja, mely az eddigi egyik legmagasabb, 6 milliárd, hatóanyag tartalommal rendelkezik.*

A Normaflore Max Instant kifejezetten a felnőttek igényeihez lett igazítvaígy elegendő a napi egyszeri bevétel.

Az új, instant gyógyszerformának köszönhetően bárhol és bármikor bevehető víz hozzáadása nélkül.  Ez az innovatív és könnyen bevehető gyógyszer lehetővé teszi, hogy a felnőttek rohanó mindennapjaik során is könnyedén megoldhassák a bélflórájuk helyreállítását.

Mikor is lehet szükségünk a Normaflore Max Instant probiotikumra?

  • Ha a bél normál baktériumflórája összetételét tekintve felborul például antibiotikum kezelés miatt, ilyenkor a Normaflore Max Instant segíthet az antibiotikum-kúra hatására kialakuló tünetek megelőzésében. Már az antibiotikum kezelés első napjától és teljes ideje alatt ajánlott, illetve azt követően legfeljebb 1 hétig.
  • Bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bélrendszeri fertőzés miatt kialakult akut hasmenés kiegészítő kezeléseként segíti a bélflóra helyreállítását, ezáltal felgyorsítja a gyógyulás folyamatát. Ehhez nem kell mást tenni, mint hogy a hasmenés megjelenésének első napjától kezdve 5-7 napig kúraszerűen szedjük kiegészítésként a Max Instant probiotikumot a folyadékpótlás mellett.

 

IQVIA Pharmatrend, National combined 2018 (eladott darabszám)

* A Magyarországon elérhető Normaflore 2 milliárd/5ml belsőleges szuszpenzióhoz, a Normaflore Extra 4 milliárd/5 ml belsőleges szuszpenzióhoz illetve a Normaflore kemény kapszulához képest a Normaflore Max és Max Instant a legmagasabb hatóanyag tartalommal rendelkezik.

 

SAHU.BCL.19.05.0258 (2019.06.03.)