Printed From:

Termékeink és árak

Normaflore belsőleges szuszpenzió 10 ampulla

Normaflore belsőleges szuszpenzió 20 ampulla

Normaflore belsőleges szuszpenzió 30 ampulla

A Normaflore belsőleges szuszpenzió 10 x 5 ml kiszerelés fogyasztói átlagára 1631 Ft, a 20 x 5 ml kiszerelés fogyasztói átlagára 2520 Ft, a 30 x 5 ml kiszerelés fogyasztói átlagára 3568 Ft az IMS Health Hungary Sell-out Pharmatrend adatai szerint 2017. június-augusztus közötti időszakra vetítve, a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlaga alapján. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik. A termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

Normaflore belsőleges szuszpenzió betegtájékoztató

Normaflore Extra belsőleges szuszpenzió 10 ampulla

Normaflore Extra belsőleges szuszpenzió 20 ampulla

A Normaflore Extra belsőleges szuszpenzió 10 x 5 ml kiszerelés fogyasztói átlagára 2690 Ft, a 20 x 5 ml kiszerelés fogyasztói átlagára 5038 Ft az IMS Health Hungary Sell-out Pharmatrend adatai alapján 2017. június-augusztus közötti időszakra vetítve, a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlaga alapján. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik. A termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

Normaflore Extra betegtájékoztató

Normaflore kemény kapszula 12 db

A Normaflore kemény kapszula 12 darabos kiszerelés fogyasztói átlagára 1534 Ft az IMS Health Hungary Sell-out Pharmatrend adatai alapján 2017. június-augusztus közötti időszakra vetítve, a gyógyszertári értékesítés során alkalmazott fogyasztói árak átlaga alapján. A fogyasztói átlagárak csak tájékoztató jellegűek és nem a tényleges gyógyszertári árat jelentik. A termékek ára gyógyszertáranként és időszakonként eltérő lehet.

Normaflore kemény kapszula betegtájékoztató

Normaflore Max Instant 6 milliárd por belsőleges por tasakban  9 db

 

Normaflore Max Instant betegtájékoztató

SAHU.BCL.16.09.0340r
Lezárás dátuma: 2017.11.08.

Mi a Normaflore? Hogyan fejti ki hatását? Hogyan szedjem? Kinek ajánlott? Milyen formában és hol kapható? Olvassa el a betegtájékoztatót, vagy nézze meg a reklámfilmet! Tájékozódjon az antibiotikum és probiotikumok kapcsolatáról. Tájékozódjon termékeinkről és árainkról.