Printed From:

Kapcsolat

Feltételezett mellékhatások bejelentése

A gyógyszer engedélyezését követően lényeges a feltételezett mellékhatások bejelentése, mert ez fontos eszköze annak, hogy a gyógyszer előny/kockázat profilját folyamatosan figyelemmel lehessen kísérni. Amennyiben feltételezett mellékhatást kíván bejelenteni, kérjük, hívja a Gyógyszerinformációs Szolgálatunkat a +36 1 505 0055 telefonszámon!

Orvosi témájú kérdések bejelentése

Ha a megjegyzései személyes egészségi állapottal, orvosi kérdésekkel, vagy a sanofi vényköteles gyógyszereivel kapcsolatosak, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez.
Amennyiben orvos, kérjük, kövesse az orvosi kérdésekre vonatkozó szabályozásokban meghatározott eljárásokat (2005.évi XCV tv. az emberi alkalmazásra kerülő gyógyszerekről és egyéb, a gyógyszerpiacot szabályozó törvények módosításáról).
Orvosi témájú kérdések esetén, kérjük, hívja a Gyógyszerinformációs Szolgálatunkat a +36 1 505 0055 telefonszámon!

Egyéb kérdések

A fentiektől eltérő témájú kérdéseivel kapcsolatosan, kérjük, a kapcsolat@sanofi.com e-mail címre írjon!
A kapcsolatfelvétel szolgáltatásként működik, célja nem mellékhatások és más orvosi témájú kérdések bejelentése.

Titoktartás

A SANOFI-AVENTIS Zrt. garantálja a látogatók adatainak védelmét. E-mail üzenetét és annak tartalmát csak üzenete megválaszolására használjuk fel. Címére kérése nélkül anyagokat nem küldünk.
Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy kérdésére időben választ adjunk.

Egyensúlyban vagyok? Olvassa el gyakran ismételt kérdéseinket! Olvassa el az oldal használatával kapcsolatban a jogi, adatvédelem és felhasználási feltételeket. Ha eltévedt az oldalon, az oldaltérkép a segítségére lesz.

Utolsó módosítás: 2016.03.22.