TE HOGYAN TÖLTÖD A NYARAT?

Inkább hűsölj egy árnyékos széken, ne az árnyékszéken!

Sokan egész évben arra várunk, hogy végre beköszöntsön a nyár és mehessünk a strandra, túrázni, pecázni, bulizni, grillezni. A jó idő miatt a legtöbb esküvőt is a nyári hétvégékre tervezik a párok. Egy akut hasmenés azonban keresztülhúzhatja terveinket, hiszen amellett, hogy rossz lesz a közérzetünk és nem kívánjuk a finom ételeket és italokat, még a vécétől sem távolodhatunk el.

Van azonban hatékony segítség! A Normaflore gyógyszerei képesek arra, hogy kiegészítő kezelésként segítsék a gyógyulást, és helyreállítsák bélflóránk egyensúlyát.

NÉZD MEG, MI TÖRTÉNT, ÉS LEGYÉL OKOSABB!

ESKÜVŐ

Vannak fontos események az életben, amikor úgy érezzük, hogy mindennek tökéletesnek kell lennie. Az esküvő is ilyen, és éppen ezért a készülődés időszaka tele van stresszel. Ilyenkor nem figyelünk kellően a táplálkozásra, és megnő a veszélye egy vírusos vagy bakteriális gyomor-bélrendszeri fertőzésnek. A Normaflore lerövidíti a hasmenés idejét, így abban segít, hogy átéld életed legszebb élményét a kellemetlen, zavaró körülmények nélkül.

TÚRÁZÁS/PECÁZÁS

Akár aktívan szeretünk pihenni, akár a természet csöndjét választjuk kikapcsolódásnak, fontos, hogy ne vonja el semmi a figyelmünket az élményről. Nincs is bosszantóbb dolog, mint menekülőutakat keresni minden pillanatban. A Normaflore lerövidíti a hasmenés idejét, így abban segít, hogy átélhesd a feltöltődésed minden pillanatát a kellemetlen, zavaró körülmények nélkül.

VÍZPARTI NYARALÁS

Ha a nyaralásra gondolunk, legtöbbször a vízparti élmények jutnak eszünkbe. Külföldön azonban sok helyen nem olyan a higiénia vagy az ivóvíz, esetleg a helyi ételek minősége, mint amit otthon megszoktunk. Ilyenkor megnő a veszélye egy vírusos vagy bakteriális gyomor-bélrendszeri fertőzésnek. A Normaflore lerövidíti a hasmenés idejét, így abban segít, hogy átéld a vízparti nyaralás legszebb pillanatait a kellemetlen, zavaró körülmények nélkül.

UGORJ FEJEST FELKÉSZÜLTEN A NYÁRBA!

Tudtad, hogy a bélflórád egyfajta gátat képez a kórokozókkal szemben, így segítve a szervezeted védekezését? Nyáron mindent kicsit lazábban veszünk, hiszen jó az idő, süt a nap, vízpart van és szabadság. Kár lenne az időt a szabadtér helyett egy szűk kis mellékhelyiségben tölteni! Készülj fel te is a gondtalan nyárra és legyen nálad Normaflore, amely támogatja a bélflórát, így segít lerövidíteni a hasmenés idejét.

HOGYAN SEGÍT A NORMAFLORE?

Nyáron a meleg, a higiénia hiánya vagy a nem megfelelő előkészített étel és itel útján a szervezetünkbe juthatnak a bélflóra-károsodást és ezzel hasmenést okozó mikroorganizmusok.

A Normaflore probiotikum hatóanyaga ellenáll a gyomorsavnak, így akadálytalanul juthat el a bérendszerbe, hogy ott fejtse ki jótékony hatását. A Normaflore hasznos baktériumai négy óra alatt akár ezerszeresükre is szaporodhat­nak. A Normaflore lerövidíti a hasmenés idejét.

A BÉLFLÓRA SZEREPE

NORMAFLORE EXTRA

4 milliárd Bacillus Clausii adagonként

A Normaflore Extra 4 milliárd/5 ml belsőleges szuszpenzió, négy fajta, többszörösen antibiotikum-rezisztens Bacillus clausii spórát tartalmaz adagonként. Ideális segítség az egész család számára: felnőtteknek, serdülőknek és gyerekeknek is akut hasmenés1, valamint antibiotikum kúra esetén.

  Gluténmentes

Laktózmentes

Cukormentes

Tejmentes

ÉRDEKEL

HOL KAPHATÓ?

Nézd meg, hol tudod beszerezni Magyarország elsőszámú probiotikumát.2

MUTASD

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?

Hasznos cikkek, tanácsok, érdekességek, hogy egészségesebben, tudatosabban élj és gyógyulj.

1Bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti akut hasmenés kiegészítő kezelésére
2Az IQVIA 2023 teljes éves adatok alapján a Normaflore a legnagyobb számban eladott termék 03F1-es piacon.

A Normaflore belsőleges szuszpenzió, Normaflore Extra 4 milliárd/5 ml belsőleges szuszpenzió a Bacillus clausii 4 törzsének (O/C, N/R, SIN, T) spóráit tartalmazó, vény nélkül kapható gyógyszerek.

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Opella Healthcare Commercial Kft.
1138 Budapest, Váci út 133. „E” épület, 3. emelet
TEL.: (+36 1) 505 0050
WEB: www.sanofi.hu
GYÓGYSZER- ÉS EGYÉB TERMÉKINFORMÁCIÓ:
(+36 1) 505 0055

MAT-HU-2300751 (2023.06.19)
MAT-HU-2300900 (2023.07.24)