KINEK AJÁNLJUK?

A Normaflore Immune étrend-kiegészítő azoknak segít, akik cink- és szeléntartalékai megcsappantak (pl. a hűvösebb idő beköszöntével, valamint a tavaszi fáradtság idején), ennek hatására pedig érzékenyebbek lehetnek a különböző kórokozók támadásaira.

ADAGOLÁS

FELNŐTTEKNEK

1 tasak naponta. 18 éves kornál fiatalabb gyermekek részére a készítmény szedése nem ajánlott. Terhességet tervező, illetve várandós vagy szoptató nők nem szedhetik.

MIKOR SZEDJEM?

Ősszel és a tél folyamán a hűvösebb idő beköszöntével, valamint a tél elmúltával, a tavaszi fáradtság idején szervezetünknek nagy szüksége van a nyomelemekre és ásványi anyagokra. Ugyanakkor az egészséges bélflórának is szerepe van az immunrendszer fenntartásában, így annak megfelelő működése rendkívül fontos.

A cink és szelén hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez, így támogatást nyújthatnak a szervezetnek, amikor a legnagyobb szükség van rá.

AZ IMMUNRENDSZER ÉS A BÉLFLÓRA KAPCSOLATA

Bélflóránk elképesztően összetett, hiszen több tízbillió mikroorganizmus alkotja, legalább 1000 baktérium törzzsel és több mint 3 millió génnel.1

A bélflóra hozzájárul egyes vitaminok, mint a B- és K-vitamin előállításához.

A bélflórának fontos szerepe van az immunrendszer támogatásában is, egyfajta gátat képez a kórokozókkal szemben, így segítve a szervezet védekezését, továbbá működése kulcsfontosságú az egészséges és kiegyensúlyozott emésztés fenntartásában is.2

MIBEN SEGÍT A CINK ÉS A SZELÉN?

A cink és a szelén az úgynevezett esszenciális nyomelemek közé tartoznak, amelyek segítik az immunrendszer normál működését.

  1. Hozzájárulnak a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez
  2. Hozzájárulnak a sejtek ellenállóképességéhez
  3. A cink kiemelten fontos az anyagcsere-folyamatok megfelelő lezajlásának biztosításában
  4. A cink részt vesz a normál szénhidrát-anyagcserében, az A-vitamin és a makrotápanyagok normál anyagcseréjében3

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amik a Normaflore Immune étrend-kiegészítő por alkalmazásakor a leggyakrabban felmerülnek.

  • A tasak tartalma közvetlenül a szájba önthető, víz hozzáadása nélkül, így bárhol és bármikor bevehető. Ráadásul kellemes, epres ízesítésű.

  • Terhességet tervező, illetve várandós vagy szoptató nők nem szedhetik ezt a készítményt!

  • Enyhe epres íze van, ami megkönnyítheti a szedést.

HOL KAPHATÓ?

Nézd meg, hol tudod beszerezni a Normaflore Immune étrend-kiegészítőt.

MUTASD

SZERETNÉL TÖBBET TUDNI?

Hasznos cikkek, tanácsok, érdekességek, hogy egészségesebben, tudatosabban élj.

1Baron S.: Medical Microbiology: Microbiology of the Gastrointestinal Tract Letöltés helye: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK7670/ Letöltés ideje: 2020.07.24.
2Gut microbiata for health: Everything you always wanted to know about the gut microbiata | letöltés helye: https://www.gutmicrobiotaforhealth.com/en/about-gut-microbiota-info/ letöltés ideje: 2020.07.23.
3Az Európai Unió Hivatalos Lapja | 2012 05.25. | L 136/1 Az Európai Biztosság 432/2012/EU rendelete (2012. május 16.). Letöltés helye: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/HU/TXT/?uri=celex%3A32012R0432 Letöltés ideje: 2022.04.12.

Normaflore Immune étrend-kiegészítő por tasakban édesítőszerrel, Bacillus Clausii (SIN) spórával, cinkkel és szelénnel.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Opella Healthcare Commercial Kft.
1138 Budapest, Váci út 133. „E” épület, 3. emelet
TEL.: (+36 1) 505 0050
WEB: www.sanofi.hu
GYÓGYSZER- ÉS EGYÉB TERMÉKINFORMÁCIÓ:
(+36 1) 505 0055

MAT-HU-2200330 (2022.03.07)
MAT-HU-2200449 (2022.03.23.)